• Seier – et roadtrip live
 • Dato 2.
  Marts
  2021
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Pris 325 kr.
 • Genre Foredrag
 • Arrangør Vejle Musikteater

Seier – et roadtrip live

Lars Seier, stifteren af Saxo Bank, kommer til Vejle Musikteater

I oktober udkom Lars Seier Christensen og Hanne Sindbæks biografiske rundrejse “Seier – et roadtrip”, hvor duoen genbesøger de steder, der har haft betydning for Seiers liv.

Den 2. marts  2021 kommer den succesrige erhvervsmand og forfatteren på besøg i Vejle Musikteater, hvor de inviterer til en unik samtale med emner som hvor kommer vi fra, hvor skal vi hen – og hvad skal vi drikke?

Den nye bog er blevet til med baggrund i mere end 100 timers samtaler mellem Hanne Sindbæk og Lars Seier. Der er samtaler om Trump, Boris og Brexit; om fodbold, fankultur, kunst og kryptovaluta; om Liberal Alliances opbygning, storhed og fald, og om den slags mad, der er kirsebærret på toppen af Maslovs behovspyramide. Om hvor vi kommer fra, hvor vi skal hen, og om vi i virkeligheden blot er brikker i en kosmisk computersimulation.

Publikum i Vejle Musikteater kan se frem til en unik liveoplevelse, hvor de kommer bag om manden og fænomenet Lars Seier gennem samtaler om livet, forretningerne, inspirationskilderne, passionerne og alt det imellem.

Siden Lars Seier i 2015 forlod sit livsværk, Saxo Bank, har han ledt efter et nyt ståsted i tilværelsen. Han har ikke kunne finde ét, og har indtil videre taget til takke med at finde mange. Samtidig har han kastet store penge og meget energi ind i et nyt højteknologisk Blockchainprojekt, Concordium, som han håber bliver hans livs bedste forretning.

Hanne Sindbæk er journalist, forfatter og foredragsholder med et skarpt blik for dansk erhvervslivs top. Hun har seks portrætbøger bag sig om blandt andre Anders Samuelsen, Herman Salling og Fritz Schur, og senest har hun fortalt historien om Novo Nordisk i bogen De renfærdige. Hanne Sindbæk har kendt Lars Seier siden 2003, hvor hun skrev det første store magasinportræt af ham.

 • Del siden: