Søren Huss - Vejle Musikteater

Søren Huss

Populær sanger vender stærkt tilbage i Vejle Musikteater

Glæd dig til foråret 2023, hvor du har en magisk koncertoplevelse i vente med Søren Huss i Store Sal i Vejle Musikteater.

Søren Huss er en af Danmarks bedste og mest indfølte sangskrivere og har udgivet fire studiealbums under eget navn. Senest i 2019, hvor det anmelderroste album Sort Og Hvid Til Evig Tid udkom. Søren Huss har gennem tiden skiftet fra engelsksproget pop til dansksproget, terapeutisk sangskrivning med en helt unik lyd og stærkt personligt nærvær.

Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan annoncere, at Søren Huss vender tilbage – nemlig til april, når han tager på turne med sit band og giver koncert i store sal i Vejle Musikteater.

Support – Charlotte-Amalie

Charlotte-Amalie er dansksproget, cinematisk pop med rødder i filmmusikken. Hendes smukke kompositioner bevæger sig i et stemningsfyldt klaverunivers, hvorpå hun tilføjer en både farverig og kraftfuld vokal.

Som lytter kan man ikke undgå at blive draget ind i en lyrik, som kommer helt tæt på den unge artist. Teksterne tager afsæt i hendes egne kampe omkring at være ung, og dét at prøve at finde ro i sit eget selvbillede. Det er sårbart, afklædt og dragende og deler en fortælling om, hvordan kærlighed, depressioner, håb og drømme kan forme vores liv.

  • Del siden: