• Sommer i Tyrol (30. jan. – 3. feb.)
 • Dato 30.
  Januar -
  3.
  Februar
  2019
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Billetpriser 275 - 295 kr.
 • Genre Musical
 • Arrangør Vejle Musikteater og Vejle Musical Teater

Sommer i Tyrol (30. jan. – 3. feb.)

Vejle Musikteater og Vejle Musical Teater præsenterer Sommer i Tyrol – en ægte musicalklassiker for hele familien!


Efter en veloverstået succes med My Fair Lady, er Vejle Musikteater og Vejle Musical Teater igen klar til at skabe endnu en lokal musicalsucces. Næste musicalprojekt bliver opsætningen af den uforglemmelige musicalklassiker Sommer i Tyrol. Og Vejle Symfoniorkester lægger igen det fantastiske musikspor. Det er ret unikt på dansk jord, at et helt symfoniorkester akkompagnerer en musical.

Sommer i Tyrol og “Den Hvide Hest”
Vi befinder os på det berømte alpehotel “Den Hvide Hest” i den lille by Salzkammergut ved Wolfgangsøen i Østrig. Det er i starten af turistsæsonen, og gæsterne er ved at ankomme. Overkelner Leopold har situationen under kontrol. Hvad han derimod ikke har under kontrol er hans hjerte. Han er nemlig forelsket i værtinden, Josepha. Hun på sin side har allerede fyret 5 overkelnere, fordi de begyndte at gøre kur til hende. I øvrigt er hun også forelsket i en af stamgæsterne, den unge sagfører Dr. Erik Siedler, der har boet i hotellets eneste balkonværelse de sidste 7 år.

Bemærk: Række 4 på gulvet grænser lige op til orkestergraven, og der vil derfor være begrænset benplads.

Efterhånden som gæsterne ankommer begynder forviklingerne. Siedler bliver forelsket i datteren af en undertøjsfabrikant, hvis modpart i en retssag han er sagfører for. Hans klients søn ankommer også til “Den Hvide Hest” og bliver forelsket i en professordatter og midt i det hele ankommer selveste Kejser Frans Joseph. Det hele går dog op i en højere enhed, og forestillingen slutter med den helt store forlovelsesfest.
Sommer i Tyrol er en munter forestilling, der fortæller om at man skal være glad for det man kan få og nyde livet, der hvor man nu engang er.

Det kreative team
Instruktør & scenograf: Jens Frausing
Orkesterleder & dirigent: Anne Cathrine Kielland Lund
Koreograf: Jacob Philip Andersen
Korleder & repetitør: Rasmus Steenberg

Læs mere på www.vejle-musical-teater.com

IM WEISSEN RÖSSL, “Sommer i Tyrol”, af Ralph Benatzky
På dansk af Mogens Dam & Jens Louis Pedersen
Forlag: NORDISKA ApS / DANSK TEATERFORLAG
(Originalrettigheder hos Nordiska ApS)

 • Del siden: