Stig Rossen Julekoncert 2022

Stig Rossen Julekoncert 2022

Ingen jul uden Stig Rossen og Årets Julekoncert i Vejle Musikteater!

Det gælder naturligvis også i 2022, hvor Stig for 28. år i træk drager hele landet rundt for at sprede julestemning.

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra?

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til Årets Julekoncert for første gang eller for 28. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.

Årets julekoncert 2022

Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist Andrea Lykke Oehlenschlæger, som spillede hovedrollen i The Bodyguard the musical, som spillede hos os med kæmpe succes i 2020 og 2021. Med sig på scenen har han også hele det trofaste julehold. Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsband og de fire fantastiske korsangere. Sammen leverer de et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

  • Del siden: