Strictly Ballroom - The Musical - Vejle Musikteater

Strictly Ballroom – The Musical

  • Strictly Ballroom – The Musical
  • Dato 2. - 6. april 2025
  • Tid 19.30
  • Sted Vejle Musikteater
  • Priser 298 - 940 kr.
  • Genre Musical
  • Arrangør Vejle Musikteater

Strictly Ballroom er på vej som musical

Filmen Strictly Ballroom har alt, hvad der skal til for at blive en musicalsucces. Stribevis af pophits, flotte dansescener og en skøn kærlighedshistorie. Glæd dig til Strictly Ballroom The Musical.

Premiere i Vejle Musikteater i foråret 2025

Længslen efter de forbudte trin

Mød Scott Hastings. En fremragende Ballroom Danser med udsigt til at vinde det australske mesterskab. Men Scott er også en rebel, der ikke vil bøje nakken og danse efter de stramme konkurrenceregler. Det chokerer både hans faste partner og hans forældre, der har bygget hele deres tilværelse på en koreografi af konventioner.

Scott får uventet støtte af den urutinerede Fran, som er lidt af en grim ælling midt i det bølgende farvand af glimmer og glamour. Men der sker noget magisk, når Scott og Fran danser med hinanden. Sammen finder de modet til at trodse traditionerne og deres familier. Og de opdager, at de forbudte trin også kan føre til frisættelse og sejr.

Da filmen Strictly Ballroom fik premiere i 1992, var det samtidig debut for instruktøren Baz Luhrman. Den flamboyante film vandt et væld af priser, herunder BAFTA, Cannes, Golden Globe, Robert, m.fl. – og den gjorde Baz Luhrman til et verdensnavn, der pludselig kunne vælge og vrage mellem attraktive tilbud. I 1996 blev debutfilmen fulgt op af Romeo+Juliet, og i 2001 kom Moulin Rouge, som også er omsat til en musical af One And Only Musicals.

I 2011 blev filmen Strictly Ballroom transformeret til musical med Baz Luhrman som kreativ styrmand. Filmens soundtrack rummer en lang perlerække af pophits som f.eks. Love Is in the Air, Let’s Dance, I Wanna Dance with Somebody, Slave to the Rythm, Mambo No. 5 og mange flere. 

Kridt skoene og glæd dig til en spektakulær opsætning af Strictly Ballroom The Musical.

  • Del siden: