• The Choir of Man
 • Dato 7.
  November
  2019
 • Tid 20.00
 • Sted Spektrum Vejle - siddekoncert
 • Billetpris 275 kr.
 • Genre Show
 • Arrangør Vejle Musikteater

The Choir of Man

”Den bedste pub-koncert, du nogensinde har oplevet!”

Under denne overskrift har britiske The Choir of Man siden 2016 imponeret verden over på festivaler og i musikhuse med deres festbombe af et pub-show, der hylder tidernes største pop-hits – nye og gamle – med sang, stomp og akrobatik i unikke pub-omgivelser.

Mandekorets ni charmerende herrer er alle og enhver talentfulde performere, sangere, dansere og akrobater og får The Choir of Man til at adskille sig fra alle andre teaterkoncerter. Også fordi det hele er pakket ind i britisk pub-stemning i dét, der er blevet kaldt ”det ultimative feel-good show” af anmeldere.

Pub’en rykker ind i teatersalene
The Choir of Man flytter pub’ens løsslupne stemning ind i salens mørke. Så selvom de bevæger sig mellem koncert, teater, dans og musical, er det først og fremmest en fadølsfyldt, fantastisk aften med popmusikkens største hits i et ganske særligt bar-univers.

Og så har kulisserne fået det lille tvist, at fadølsanlægget faktisk fungerer. Undervejs inviterer castet heldige publikummer op til en fadøl, en fællessang, måske endda en enkelt svingom dérfra, hvor festen udspringer – scenen!

En verdensomspændende succes – nu i Danmark!
Musikalsk er der noget for enhver smag, når The Choir of Man kaster sig over de største sange fra hitlistens højtragere som bl.a. Adele, Queen, Red Hot Chili Peppers, Paul Simon samt Guns ’n’ Roses. Det er svært ikke at blive revet med, når koret bogstavelig talt stamper salens stemningen i vejret, mens øllet skummer, og humøret uundgåeligt smitter fra scenen ud i salen.

The Choir of Mans unikke pub-koncert har gået sin sejrsgang over hele kloden og har taget publikum og anmeldere med storm og nu er turen endelig kommet til Danmark!

Anmeldelser

“En fest for sanserne! The Choir of Man får dig til at danse langs stolerækkerne. Hæng dine bekymringer med dit overtøj – og fat en fadøl!”
- Broadway Baby
“Det ultimative feel good show”
- Edinburgh Evening News
“Der er noget for enhver smag”
- The Review Hub
 • Del siden: