• Thomas Blachman
 • Dato 18.
  Februar
  2020
 • Tid 19.00
 • Sted Vejle Musikteater - Store Sal
 • Billetpriser 299 - 329 kr.
 • Genre Foredrag
 • Arrangør MOD TIL
 • Varighed Ca. 2 timer

Thomas Blachman

Foredrag med Thomas Blachman: Succes – hvad fanden er det?

Vi er alle på jagt efter succes i livet – vi vil lykkes. Men lykkes med hvad? Penge? Det gode job? Kærlighed? Hvad fanden er succes, spørger vi Thomas Blachman om.

Er det at opnå noget? Er det en tilstand? Er vi så forhippede på at opnå et resultat, at vi glemmer at vejen derhen kan være lige så vigtig? Og hvordan sætter vi os selv godt i spil til at få det?

Kom og oplev Thomas Blachmans interaktive foredrag, hvor interviewer og publikums spørgsmål også er med til at sætte dagsordenen. Thomas vil i sit foredrag sætte gang i de omvendte tankebaner. Foredraget kan blive starten på noget nyt og stort hos publikum! Et nyt pust – eller rettere et skub i en helt ny retning…

Om Thomas Blachman
Musiker, komponist, producer, Grammy-vinder og foredragsholder.

Thomas Blachman er kendt og anerkendt jazzmusiker med adskillige Grammyer, som understreger Thomas’ musikalske talent. Thomas blev for alvor kendt, da han optrådte som nådesløs dommer på TV3s Idols og DRs X Factor. Med sine kontante udtalelser og gennemslagskraftige karakter blev Thomas omgående et samtaleemne i den danske befolkning!

Thomas har tidligere været initiativtageren bag pladeselskabet ManRec. I samarbejde med bl.a. Caroline Henderson og Kasper Winding har Thomas flere gange rykket milepælen i dansk musikhistorie samt opfattelsen af, hvad man kan, og hvad man ikke kan! Thomas har modtaget magasinet Nat og Dags Københavnerpris for årets plade.

Sammen med Torben Steno har Thomas skrevet oprørsbiografien “Det kolossale menneske”. Gennem skarpe pointer kalder han til et generationsoprør, som man ikke kan undgå at forholde sig til! Alt i alt er det en personlig fortælling hvirvlet ind i Thomas’ egne tankestrømme, hvor det er det tydeligt at se, at han ikke et øjeblik tvivler på, at hans ideer er geniale!

I september 2017 var Thomas Blachman aktuel med den lille bog “Længe leve den kreative masse – beføjelser til ungdommen”, der er et opråb til de unge om at være kreative og komme op med nye idéer. I den foreslår Blachman blandt andet et fag som Idégenering, der skal integreres i folkeskolen.

 

 • Del siden: