Tim Christensen med Danmarks Underholdningsorkester

 • Tim Christensen med Danmarks Underholdningsorkester
 • Dato 22.
  Marts
  2025
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater
 • Pris 490 kr.
 • Genre Koncert
 • Arrangør Vejle Musikteater

Sammen med landets dygtigste symfoniske orkester sætter Tim Christensen nye toner til sit markante bagkatalog. Nu kan du opleve den fantastiske koncert i Vejle Musikteater!Tim Christensens sangskrivning er lyden af rebelsk overdrive på teenager-værelset, mindet om den første forelskelse og om livet i midtvejskrisen. Ja, det er få sangskrivere forundt at skabe soundtracks, der rammer så bredt. Men det er lige hvad Tim Christensen har gjort gang på gang gennem sin nu mere end 30 år lange karriere i dansk musik.

Og nu sætter Tim Christensen, sammen med Danmarks Underholdningsorkester, for første gang helt nye harmonier og stemninger til sin imponerende sangskat.


”Der sker noget magisk når modsætninger mødes. Når sangskriverens melodier tages med på en helt ny rejse af andre instrumenter og musikeres sårbarhed eller styrke og sætter en ny scene for en sangs tematik eller stemning. Dét er indbegrebet af symfoni – og for mig, bliver det særligt magisk, når den harmoni opstår mellem rocken og det klassiske.”

[Tim Christensen]


Læs mere – om Tim Christensen

Tim Christensen solodebuterede med ’Secrets On Parade’ i år 2000 ført an af gennembrudshittet, ’Love Is A Matter Of…’, der viste en ny musikalsk retning for en kunstner, som for længst havde skrevet sig ind i dansk musikhistorie, i front for 90’ernes største danske rocksucces, Dizzy Mizz Lizzy. ’Whispering at the Top of My Lungs’, ’Superior’, ‘Surprise Me’ og ikke mindst ’Right Next to the Right One’ er markante hits fra i alt fire storsælgende solo-albums af Tim Christensen, som i midten af 10’erne igen var tilbage bag mikrofonen for Dizzy Mizz Lizzy på udsolgte turnéer og på toppen af albumhitlisterne.

Tim Christensen markerede sidste år 20-året for et af sine hovedværker, da han tog ’Honeyburst’ og sit trofaste liveband, The Damn Crystals, ud på tour til anmelderroser fra både GAFFA og Politiken.

 • Del siden: