Tyvstart på Formel 1-sæsonen 2023 - Vejle Musikteater

Tyvstart på Formel 1-sæsonen 2023

 • Tyvstart på Formel 1-sæsonen 2023
 • Dato 2.
  Marts
  2023
 • Tid 19.30
 • Sted Vejle Musikteater
 • Priser 155 - 270 kr.
 • Genre Foredrag, NICE PRICE, UNG billet - spar op til 50 %
 • Arrangør Vejle Musikteater
 • Varighed Ca. 90 minutter - eksklusiv pause

Bliv klædt ordentligt på til Formel 1-sæsonen 2023 af Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen i Vejle Musikteater

Familiepakke: Køb 4 billetter til KUN 810,-

Hvordan går det Kevin Magnussen og Haas i 2023-sæsonen? Vinder Vestrappen og Red Bull igen? Er det Ferrari eller Mercedes, der bliver den største udfordrer i den nye sæson. Alt det kommer Formel 1-kommentatorerne John Nielsen og Jens Hansen med et bud på når de besøger Vejle med deres foredrag.

Kevin Magnussens comeback hos Haas og Netflix-serien ”Drive to Survive” har fået interessen for Formel 1 til at eksplodere i Danmark. Fighten mellem kørerne på banen, mudderkastningen mellem teamcheferne i medierne og ikke mindst de uendeligt mange fascinerende detaljer om racerne har fanget mange danskeres interesse. Derfor vil Formel 1-kommentatorerne gerne gøre seerne endnu mere vidende. 

“Vi dykker ned i de dramaer og detaljer, som vi selv mener er de allermest fascinerende. Der er næsten altid forklaringer og historier bag dramaerne, som de færreste kender og dem vil vi rigtigt gerne dele med alle de danske Formel 1-fans. Samtidig går vi i dybden med de ændringer, der er sket i de forskellige teams hen over vinteren, så publikum er godt klædt på når de sætter sig for at se sæsonen første grand prix fra Bahrain”, siger den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen, der i 2023 sidder bag mikrofonen til sin 13. Formel 1-sæson. 

Inden 2022-sæsonen kom der et nyt reglement i Formel 1. Det bliver justeret en smule til 2023-sæsonen, så alle teams får travlt med at designe en ny racer. På afstand ligner de forskellige racere hinanden, men når man kommer tæt på dem, er der forskellige tanker bag konstruktionen af hver enkelt racer. Netop det har John Nielsen og Jens Hansen har fokus på, når de besøger Vejle Musikteater bare et døgn før 2023-sæsonen skydes i gang med den første træning i Bahrain. 

“Jeg er sikker på, at Red Bull bliver udfordret meget mere i 2023 end det var tilfældet i den forgangne sæson. Derfor glæder vi os til at fortælle om alle de små ting, som vi forventer bliver afgørende hen over de 24 løb i 2023. Samtidig har vi fundet nogle historiske øjeblikke, som i vores øjne allerede peger frem mod den nye sæson. Kort sagt bliver det en aften i krydsfelten mellem anekdoter, holdninger og nørderi”, siger Jens Hansen, der siden 2009 har kommenteret over 250 Formel 1-løb på TV3+.  

De to Formel 1-kommentatorer ligger vægt på at berøre de emner der optager publikum i salen. Derfor bliver der også lejlighed til at stille spørgsmål undervejs.  

 • Del siden: