• Vejle Alive (25. jun. – 3. jul. 2021)
  • Dato 25. juni - 3. juli 2021
  • Tid 20.00
  • Steder Byparken, Skyttehushaven, Spinderihallerne
  • Genre Koncert, Open Air
  • Arrangør Bygningen Vejle, Jelling Musikfestival & Vejle Musikteater

Vejle Alive (25. jun. – 3. jul. 2021)

Velkommen til Vejle Alive: Ni dage med kulturevents i hele kommunen
Bygningen, Jelling Musikfestival og Vejle Musikteater indbyder både gæster og arrangører til at tage del i kulturlivets genåbning i Vejle Kommune under festugearrangementet Vejle Alive.

Oplev Carpark North, Thorbjørn Risager and the Black Tornado, Kaya Brüel og Kibsgaard (fællessang), Milling og Molbech, Per Vers, Jørgen de Mylius, Hugorm,  jesper Binzer, Torben Chris og meget mere. Køb billet på www.vejlealive.dk eller på den grønne køb billet-knap her på siden, som hjælper dig over på www.vejlealive.dk.

Sekretariat/kontaktinfo:
Mail: info@vejlealive.dk
Tlf.: 22 48 02 27
Hjemmeside: www.vejlealive.dk

Vejle skal sitre igen
Musikken og grinene skal genlyde i gaderne, forventningsglæden skal fylde luften og lyset og varmen skal bølge over fjorden. Vejle skal sitre igen.

Sådan lyder visionen, når Vejle Musikteater, Bygningen og Jelling Musikfestival med støtte fra Vejle Kommune og Jelling Sparekasses Fond slår dørene op til Vejle Alive fra 25. juli-3. juli. De tre aktører præsenterer over ni dage et væld af kulturarrangementer fordelt på scener i Byparken, Skyttehushaven og ved Spinderihallerne.

Håbet for Vejle Alive er imidlertid at enhver idérig forening, butik og kulturinstitution i Vejle Kommune vil oprette et event og blive en del af programmet på vejlealive.dk. Til at understøtte en del af det formål har Vejle Kommune afsat en pulje penge, som arrangører i centerbyerne kan søge om til afholdelsen af events.

Programmet er kategoriseret indenfor seks eventtyper:
– koncerter
– kultur
– stand-up
– talks
– vin & gastro
– events for børn

  • Del siden: