Verdensballetten 2022

Verdensballetten 2022

Oplev ballet og klassisk musik i Verdensklasse. Vi sørger tilmed for at der er opsat nummererede stole, så alle gæster har bedst mulig udsyn til scenen. Det populære arrangement er i 2022 fordelagtigt flyttet til det plane græsområde foran den flotte kirke. Og arrangementsområdet vil være omkranset af hegn, så der skabes det bedst mulige oplevelsesrum til at præsentere verdensballet for alle betalende gæster.

Verdensballetten gæster en af Danmarks mest historiske områder, når ensemblet den 31. juli igen præsenterer en fantastisk forestilling i Jelling. De historiske omgivelser bliver forestillingens unikke sceneri denne sommerdag, mens balletdansere fra nogle af verdens fineste kompagnier akkompagneres på scenen af klassiske musikere og dansk operasang.

Forestillingen indeholder kendte klassiske som nyere moderne stykker og vil velkendt og trygt blive ledt af Verdensballettens konferencier og tenor Jens-Christian Wandt. Hans tilstedeværelse, samt et let sammensat kunstnerisk program sikrer, at alle – kendere som nybegyndere – kan være med.

Værd at vide inden forestillingen

Husk at medbringe billet enten på print eller digitalt. Dørene åbner klokken 13.00.

Sted: Jelling Højene, 7300 Jelling

Pladser: Der er opsat nummererede stole, så alle har bedst mulig udsyn til scenen. Medbring gerne eget tæppe.

Tøj: Medbring gerne varmt tøj, og evt. også et regnslag under armen. Det er desværre ikke tilladt at have paraply med, da det kan skygge for gæster bag dig.

Ledsager: Vi tilbyder en gratis ledsager-adgang til kørestolsbrugere eller handicappede mod forevisning af gyldigt ledsagerbevis.

  • Del siden: