Verdensballetten 2024 – Fjordenhus

 • Verdensballetten 2024 – Fjordenhus
 • Dato 3.
  August
  2024
 • Tid 19.30
 • Sted Fjordenhus
 • Priser 398 - 685 kr.
 • Genre Dans og klassisk musik
 • Arrangør Fjordenhus/Verdensballetten

Glæd dig til at opleve enestående ballet ved Fjordenhus i Vejle

Efter en udsolgt debut i 2023 vender Verdensballetten tilbage til det enestående Fjordenhus på havnefronten i Vejle. Scenen sættes foran den dansk-islandske kunstner Olafur Eliassons ekstraordinære bygningsværk, og vi glæder os igen til at præsentere en unik balletoplevelse med foreningen af dans, kunst og arkitektur i verdensklasse, mens aftenhimlen spejler sig i fjordens blå vand.

Læs om Forestillingen

I sommerens forestilling præsenterer Verdensballetten primaballerinaer og solodansere fra nogle af verdens fineste balletkompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Danserne akkompagneres på scenen af internationalt anerkendte operasangere og klassiske musikere.

Programmet er et udsøgt potpourri med uddrag af klassiske balletter som Tornerose, Giselle og Manon, men også nykoreograferede stykker skabt specielt til Verdensballetten.

Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, der  med underholdende anekdoter om forestillingens repertoire binder det hele sammen til en helstøbt aften af højeste kaliber.

I samspillet mellem vind og vejr og kunsten, og med naturen som kulisse, skaber vi en helt ny balletoplevelse præget af dette steds særlige sjæl og karakter.

Læs om Værd at vide om praktik

Husk at medbringe billet enten på print eller digitalt.

Forestillingen varer ca. to timer inkl. pause og starter præcist.

Husk gerne varm påklædning i den danske sommer – måske endda et regnslag og et tæppe, I kan deles om på stolerækkerne. Af hensyn til udsyn er paraplyer ikke tilladt.

I er velkomne til at tage billeder under forestillingen siddende fra jeres pladser, så I ikke forstyrrer resten af publikum. Kamera med linse forbeholdes pressen. 

Der er udendørs toiletforhold i området. Der forefindes desuden offentlige toiletter i Carlsberg-bygningen på Strandgade. Der er ikke offentlige toiletter i Fjordenhus.

Der er begrænset parkering i området i Havneøens p-hus på Kahytten 2.
Der er parkering for turistbusser i buslommer langs Strandgade.
Parkering på Havneøen er forbudt, og der forefindes således ingen handicap-parkering.
Er der behov for dette, bedes man komme i god tid, da af- og pålæsning er tilladt ved broen.

Vær opmærksom at underlaget ved Fjordenhus er brosten og asfalt.

Verdensballetten tilbyder en ledsagerbillet til kørestolsbrugere eller handicappede mod forevisning af gyldigt ledsagerbevis. Kontakt venligst Billettens call center på: +45 70 20 20 96 for ”køb” af ledsagerbilletter.

Af hensyn til den fælles oplevelse er det ikke tilladt at medbringe hunde.

Adresse: Fjordenhus – Havneøen 1, 7100 Vejle


Hjælp med billetter m.v.

Hvis du har brug for hjælp eller oplever tekniske problemer i forbindelse med dit billetkøb, bedes du venligst kontakte Billetten på: +45 70 20 20 96.

Arrangementet arrangeres ikke af Vejle Musikteater.


 

© Fjordenhus, foto af Anders Sune Berg

 • Del siden: