Velkommen til Vejle: Danmarks 3. største kongres- og konferenceby!

Bare rolig, vi byder ikke på unoder, men lækre faciliteter, højt til loftet og hyggelig caféstemning. Velegnet til foredrag, møder, reception, fest eller mindre koncert m.m. Caféen er placeret i jordhøjde med direkte kig og adgang til den hyggelige Bypark i Vejle. I forbindelse med de årlige Rock i Byparken-koncerter anvendes Caféen derfor som VIP-lokale for samarbejdspartnere og virksomheder.

Indretning og udstyr
Café Unoden er indrettet som hyggelig café- og barområde, samt med en lille intim-scene, men kan alt efter dine behov tilpasses de fleste lejligheder. Her tilbydes også moderne teknik, lyd, lys og sceneeffekter, samt mødeteknologi.

Forplejning
Vejle Musikteater sørger naturligvis også for forplejning efter ønske til dit arrangement. Når du lejer Café Unoden, har du endvidere, alt efter øvrig kapacitet i huset, adgang til foyerområdet, til eksempelvis let forplejning eller networking.

Hotelværelse
Vi sørger også gerne for hotelværelse. Vejle Musikteater er nemlig praktisk bygget sammen med Scandic Jacob Gade Vejle, så der er altid kort afstand til dit hotelværelse.

Lad os hjæpe dig

Lad os hjælpe dig! Du er meget velkommen til at kontakte os, så sørger vi for en perfekt løsning til dig.

Kontakt

Louise Lygum Hartlev
Gæste- & floormanager (F&B)
loulh@vejle.dk
Tel. +45 7943 2037