Alle gæster skal have en god oplevelse i Vejle Musikteater


Elevatorer
Der er elevatorer to steder i Vejle Musikteater. Til venstre for billetsalget (når du ankommer af hovedindgangen) samt ved Café Unoden. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte personalet i Vejle Musikteater.

Handicaptoiletter
Handicaptoiletter finder du til højre for billetsalget (når du ankommer af hovedindgangen) og ved Café Unoden.

Kørestol
Som kørestolsbruger er du velkommen i Vejle Musikteater. Vi har nemlig afsat et antal pladser i salen, hvor der er sørget for podier på gulvet til kørestole. Indgangen til kørestolspladserne finder du til højre for vores billetsalg, når ankommer af hovedindgangen.

Kørestolspladser bestilles pr. telefon, mail eller ved personlig henvendelse i Vejle Musikteater.

Bemærk: Af tekniske årsager er det muligt at der er et begrænset antal kørestolspladser i salen i Vejle Musikteater. Bemærk iøvrigt at af sikkerhedsmæssige hensyn er det ikke muligt at bestille kørestolspladser på balkonerne i Vejle Musikteater.

Gratis ledsager-billet
Handicappede gæster, der har et gyldigt ledsagerbevis, har adgang til én gratis billet til deres ledsager. Du skal oplyse dette ved din kørestolspladsbestilling. Husk at have gyldigt ledsagerbevis med ved første bestilling, så registrerer vi det, så behøver du ikke dokumentation efterfølgende.

Teleslynge
Har du nedsathørelse er du velkommen i Vejle Musikteater. Vi stiller helt gratis et trådløst teleslyngesystem til rådighed for gæster med nedsat hørelse.

Du skal blot henvende dig i billetsalget, når du ankommer til Vejle Musikteater i forbindelse med en forestilling. Når forestillingen er slut, afleverer du boksen til én af vores ansatte.

Teknisk information om teleslyngesystemet i Vejle Musikteater
Systemet består af en lille lokal modtager der bliver udleveret sammen med et sæt hovedtelefoner, som gengiver lyden direkte til høreapparatet, uden at man behøver at stille høreapparatet over på teleslynge. Denne løsning giver minimal støj og bedre lydkvalitet. Ved at høreapparatet ikke stilles over på teleslynge, men bruges som normalt, betyder det også at man uden problemer kan være med i samtaler, der foregår rundt omkring en og ikke skal skifte mellem mikrofon og teleslynge i pauser og lignende.

Andet handicap i Vejle Musikteater
Hvis du som gæst er gangbesværet eller andet anbefaler vi at du kontakter vores billetsalgskontor inden dit besøg hos os. Så hjælper vi med information om adgang og muligheder ved de forskellige indgange og pladser i teatret.

Kontakt
Billetsalgskontor: Åbent for besøg alle hverdage, mandag – fredag fra kl. 14 – 17.
Telefon: 7943 2030 (mandag – fredag fra kl. 10 – 17)
Mail: musikteatret@vejle.dk (bemærk, at vi ikke kan love, at vi når at svare på din mail samme dag).

Indeholder din mail personfølsomme oplysninger?! Bemærk, at Vejle Musikteater er forpligtet til at slette alle indkomne e-mails og vedhæftede dokumenter/bilag, som indeholder personfølsomme oplysninger, fx CPR-nr. mv. I så fald skal du kontakte os via en krypteret digital postkasse. Som privatperson er det fra www.e-Boks.dk , og som virksomhed fra www.virk.dk . I begge tilfælde skal du vælge Vejle Kommune, Vejle Musikteater.