Alle gæster skal have en god oplevelse i Vejle Musikteater!

Gratis ledsager-billet
Handicappede gæster, der har et gyldigt ledsagerbevis, kan få én gratis billet til en ledsager. Du skal oplyse dette ved din bestilling. Husk at have et gyldigt ledsagerbevis klar ved bestilling.

Ledsagerplads bestiller du via telefon eller ved personlig henvendelse i Vejle Musikteater. Du finder kontaktinformation længere nede på denne side.

Elevatorer
Der er elevatorer to steder i Vejle Musikteater. Til højre for billetsalget (når du ankommer ad hovedindgangen – indgang med bogstaverne A, B, C & D) samt ved Café Unoden (indgang med bogstaverne E & F). Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte personalet i Vejle Musikteater. Vi står klar til at hjælpe dig!

Kørestol/gangbesværet
Som kørestolsbruger/gangbesværet er du meget velkommen i Vejle Musikteater. Vi har nemlig afsat et antal pladser i salen, hvor der er sørget for podier på gulvet til kørestole. Indgangen til kørestolspladserne finder du til højre for B.O.-baren, når du ankommer af hovedindgangen. Her er der en særlig sideindgang, så du uhindret og trygt kan komme ind til din plads på gulvet i Store Sal.

Kørestolspladser bestiller du via telefon, mail eller ved personlig henvendelse i Vejle Musikteater. Du finder kontaktinformation længere nede på denne side.

For din sikkerheds skyld, er det ikke muligt at bestille kørestolspladser på balkonerne i Vejle Musikteater.

Handicaptoiletter
Handicaptoiletter finder du til højre for B.O.-baren (når du ankommer af hovedindgangen) og ved Café Unoden.

Nedsat hørelse – gratis lån af teleslynge
Har du nedsat hørelse er du også meget velkommen i Vejle Musikteater. Vi stiller helt gratis et trådløst teleslyngesystem til rådighed for gæster med nedsat hørelse.

Du skal blot henvende dig i billetsalget, når du ankommer til Vejle Musikteater i forbindelse med en forestilling. Når forestillingen er slut, afleverer du boksen til én af vores ansatte.

Teknisk information om teleslynge-systemet i Vejle Musikteater
Systemet består af en lille lokal modtager der bliver udleveret sammen med et sæt hovedtelefoner som gengiver lyden direkte til høreapparatet, uden at du behøver at stille høreapparatet over på teleslynge. Denne løsning giver minimal støj og bedre lydkvalitet. Da høreapparatet ikke stilles over på teleslynge betyder det også, at du uden problemer kan deltage i samtaler der foregår rundt omkring dig. Du behøver fx ikke at skifte mellem mikrofon og teleslynge i pauser og lignende.

Kontakt os gerne, hvis du har et handicap
Vi anbefaler, at du kontakter os inden dit besøg hos. Så hjælper vi med information om adgang og muligheder ved de forskellige indgange og pladser m.m.. Du kan også altid lave en aftale med os på forhånd, hvis du har brug for hjælp, når du besøger Vejle Musikteater. Så står vi klar til at hjælpe dig med at få den bedst mulige oplevelse i Vejle Musikteater.

Kontakt

Billetsalgstelefon
+45 7943 2030
Telefontid: Mandag – torsdag: kl. 14 – 16
Telefontid: Fredag: kl. 13 – 15

Online billetsalg
Du kan naturligvis købe billetter og gavekort på vores hjemmeside, vejlemusikteater.dk, som er åben døgnet rundt.

Billetsalgsskranke
Åben fredage kl. 15 – 18. Der er i øvrigt altid åbent en time før arrangementsstart, på dage hvor der er arrangement.

Administration
Vi tager imod besøg efter aftale.

Adresse
Vedelsgade 25, 7100 (v. rundkørslen)

Mailadresse
musikteatret@vejle.dk

Vi bestræber os altid på at svare på din henvendelse inden for 3 hverdage. Vi har læst din mail, og skynder os alt hvad vi kan. Bemærk, at hvis du henvender dig i weekenden, på helligdage og/eller i ferieperioder,  vil der oftest gå længere end 3 hverdage, før vi kan svare på din henvendelse. I ferieperioder må der forventes længere svartider.

NB: Husk altid at oplyse dit ordrenummer i emnefeltet. På forhånd tak.

Indeholder din mail personfølsomme oplysninger?! Bemærk, at Vejle Musikteater er forpligtet til at slette alle indkomne e-mails og vedhæftede dokumenter/bilag, som indeholder personfølsomme oplysninger, fx CPR-nr. mv. I så fald skal du kontakte os via en krypteret digital postkasse. Som privatperson er det fra www.e-Boks.dk , og som virksomhed fra www.virk.dk . I begge tilfælde skal du vælge Vejle Kommune, Vejle Musikteater.