Planlæg dit besøg i Vejle Musikteater1. En god oplevelse betyder god tid
Vi anbefaler at du ankommer i god tid, så du stille og roligt finder parkering, orienterer dig i Vejle Musikteater og finder garderobe, café/bar og din siddeplads i salen.

2. Parkering
Vejle Musikteater er beliggende i centrum af Vejle – lige ved rundkørslen med springvandet i Vedelsgade – med Hotel Scandic Jacob Gade og Byparken som nærmeste naboer.

Adressen er Vedelsgade 25, 7100 Vejle.
De nærmeste P-muligheder ligger 3 – 10 min. gang fra Vejle Musikteater. Læs mere her.

3. Garderobe
Garderoben finder du på nederste etage – på kælderniveau. Den er bemandet under hele arrangementet. Du får udleveret et nummer, når du afleverer dit overtøj. Det koster KUN 20,- kr. pr. enhed overtøj at benytte den bemandede garderobe.

4. NEM SPISNING
Begynd dit besøg i Vejle Musikteater med en lækker teaterbuffet, café- eller restaurantmenu. Læs mere her.

5. TO-GO Drinks og Snacks
På grund af de gældende myndighedskrav om afstand, har vi sørget for online-forudbestilling til dig af To-Go Drinks & Snacks.

    • Du kan vælge TO-GO Drinks og Snacks med eller uden Inclusive
    • Hvis du vælger bestilling med Inclusive, sørger vi for at din bestilling står klar i en TO-GO køletaske på dit sæde i salen
    • Hvis du vælger en bestilling uden inclusive betyder det, at du henter din bestilling (TO-GO køletaske) i en barvogn uden for teatret, hvor vi har sørget for at den står færdigpakket til afhentning
    • Du kan også købe drinks & snacks uden bestilling, når du ankommer, i en barvogn uden for musikteatret

Læs mere her

6. Dørene lukkes ved forestillingens start – kom i god tid
Af hensyn til at alle gæster og optrædende får en god oplevelse, så lukker vi altid dørene præcis ved forestillingens start. Det er ofte ikke muligt at komme ind i salen herefter, før efter pausen, hvis der er en pause i forbindelse med forestillingen.

7. Toiletter
Toiletterne finder du på nederste etage ved siden af vores garderobe – på kælderniveau.

8. Handicaptoiletter
Vi har handicaptoiletter ved siden af billetsalget (når du ankommer af hovedindgangen) og ved Caféen på Hotel Scandic Jacob Gade.