Planlæg dit besøg i Vejle Musikteater


1. En god oplevelse betyder god tid
Vi anbefaler at du ankommer i god tid, så du stille og roligt finder parkering, orienterer dig i Vejle Musikteater og finder garderobe, café/bar og din siddeplads i salen.

2. Parkering
Vejle Musikteater er beliggende i centrum af Vejle – lige ved rundkørslen med springvandet i Vedelsgade – med Hotel Scandic Jacob Gade og Byparken som nærmeste naboer.

Adressen er Vedelsgade 25, 7100 Vejle.
De nærmeste P-muligheder ligger 3 – 10 min. gang fra Vejle Musikteater. Læs mere her.

3. Garderobe
Garderoben finder du på nederste etage – på kælderniveau. Den er bemandet under hele arrangementet. Du får udleveret et nummer, når du afleverer dit overtøj. Det koster KUN 20,- kr. pr. enhed overtøj at benytte den bemandede garderobe.

Du er også velkommen at hænge dit overtøj i vores ubemandede garderobe, som er gratis, men vær opmærksom på, at det er på dit eget ansvar.

4. NEM SPISNING
Begynd dit besøg i Vejle Musikteater med lækker spisning. Læs mere her.

5. NEM PAUSE
Hvis der er pause i forbindelse med en forestilling varer den typisk 20 minutter. Husk at du kan bestille Nem Pause med fri bar i VIP-område. Læs mere her.

6. Dørene lukkes ved forestillingens start – kom i god tid
Af hensyn til at alle gæster og optrædende får en god oplevelse, så lukker vi altid dørene præcis ved forestillingens start. Det er ofte ikke muligt at komme ind i salen herefter, før efter pausen, hvis der er en pause i forbindelse med forestillingen.

7. Toiletter
Toiletterne finder du på nederste etage ved siden af vores garderobe – på kælderniveau.

8. Handicaptoiletter
Vi har handicaptoiletter ved siden af billetsalget (når du ankommer af hovedindgangen) og ved Caféen på Hotel Scandic Jacob Gade.