Planlæg dit besøg i Vejle Musikteater1. En god oplevelse betyder god tid
Vi anbefaler at du ankommer i god tid, så du stille og roligt finder parkering, orienterer dig i Vejle Musikteater og finder garderobe, café/bar og din siddeplads i salen.

2. Parkering
Vejle Musikteater er beliggende i centrum af Vejle – lige ved rundkørslen med springvandet i Vedelsgade – med Hotel Scandic Jacob Gade og Byparken som nærmeste naboer.

Adressen er Vedelsgade 25, 7100 Vejle.
De nærmeste P-muligheder ligger 3 – 10 min. gang fra Vejle Musikteater. Læs mere her

3. Garderobe er inkluderet
Garderoben er automatisk inkluderet i din billet. Hermed har vi sørget for, at der er sikret en plads til dit overtøj. Af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager, kan du ikke medbringe overtøj i salen.

Garderoben er bemandet under hele arrangementet og at du får udleveret et nummer-identifikation, når du afleverer dit overtøj.

4. NEM SPISNING
Så er det tid til forkælelse…
Begynd dit besøg i Vejle Musikteater med en lækker teaterbuffet, café- eller restaurantmenu. Læs mere her

5. Drinks & Snacks
Så er det tid til forkælelse..
Prøv NEM PAUSE – hvor du får fri bar i VIP-område, og /eller prøv To-Go Drinks og Snacks – hvor vi sørger for at din bestilling står klar på dit sæde, når du ankommer i salen. Læs mere her 

6.  Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller madvarer hjemmefra

7. Dørene lukkes ved forestillingens start – kom i god tid
Af hensyn til at alle gæster og optrædende får en god oplevelse, så lukker vi altid dørene præcis ved forestillingens start. Det er ofte ikke muligt at komme ind i salen herefter, før efter pausen, hvis der er en pause i forbindelse med forestillingen.

8. Toiletter
Toiletterne finder du på kælderniveau og øvrige etager i musikteatret.

9. Handicaptoiletter
Vi har handicaptoiletter ved siden af billetsalget (når du ankommer af hovedindgangen) og ved Caféen på Hotel Scandic Jacob Gade.