Comedy Ballroom - Vejle Musikteater

Comedy Ballroom

 • Comedy Ballroom
 • Dato 7.
  Oktober
  2023
 • Tid 20.00
 • Sted Vejle Musikteater
 • Priser 370 - 425 kr.
 • Genre Stand-up
 • Arrangør Freshman
 • Varighed Ca. 2 time og 45 minutter - inklusiv pause

Femdobbelt op på alt det fede med Comedy BALLROOM i Vejle Musikteater!

Oplev fem af landets sjoveste komikere når Simon Talbot, Mark le Fêvre, Lars Hjortshøj, Jakob Thrane og Lasse Madsen indtager Vejle Musikteater med Comedy BALLROME 3.

Efteråret er for mange blevet et synonym med Comedy BALLROOM, hvor fem af landets største komikere teamer op og begiver sig ud i landet, og 2023 bliver ingen undtagelse.

Du kan glæde dig til en anderledes måde at opleve stand-up på, hvor du kan opleve nogen af landets absolut bedste komikere; der hver har knap en halv time til at levere sit show. Performancestilen er hurtig og energisk, en krævende disciplin, hvor komikerne mobiliserer deres allerbedste materiale.

Du er, med de 5 stjerner på plakaten, garanteret underholdning fra øverste hylde af den danske comedyscene.

Læs mere Om komikerne

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, der med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde leverer solid underholdning til folket. Simon underholder med historier, der tager udgangspunkt i hverdagen og hans liv: Fra computerspil og alt for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne og hans stordrikkende irske far. Simon giver publikum sin egen, krøllede version af livet og der kvitteres med stående bifald og grin, så det gør ondt i mavemusklerne. Simon Talbots storslåede Danmarksturné ”Optur”, hans femte one man show, spillede for fulde huse i 2021 og 2022.

Mark le Fêvre. Jysk charmør og en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Du kender ham som Lasse Rimmers prygelknabe i TV2-succesen Stormester og som gæst i programmer som Klipfiskerne, Menneskekender og Natholdet. Det er også stor sandsynlighed for, at du har oplevet ham ude på landets helt store spillesteder med hans to anmelderroste one-man shows Bøvl fra 2019 og Heldig fra 2022 som han har optrådt for udsolgt sale med i hele Danmark.

Lars Hjortshøjs kæmpe talent for komik fornægter sig ikke. Det har banet vejen for en lang og imponerende karriere i både TV, radio og på film. Men det har alle dage været stand-uppen, der har været omdrejningspunktet for hans virke. Hans personlighed på scenen kombineret med en eminent evne til at skrive og levere jokes hiver ham op i en klasse helt for sig. Lars Hjortshøj er sammen med Benjamin Koppel netop nu aktuel med den nye landsdækkende musikalske comedy tour ‘Jazz & Jokes’, hvor komik og jazz blander blod.

Jakob Thrane er en exceptionelt nærværende komiker med masser af overskud. Med sin energi,
indlevelse og selvironi fanger han lynhurtigt publikum i et genkendeligt sprog og med relaterbare
situationer, som man kender fra sin egen hverdag. I løbet af de seneste par år har danskerne
virkelig fået øjnene op for Thrane, hvor han blandt andet har gjort sig bemærket i TV-successen
‘Stormester’, TV-serien Umage og senest med sit landsdækkende onemanshow ‘Hurtig’.

Lasse Madsen. Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse Madsen deler videoer på Instagram,
hvor han gør kærligt grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste genkender sig selv i.
Videoerne afslører ikke blot Lasse som et stort humoristisk talent, men også som en sand menneskekender. Han er dog meget mere end virale videoer på nettet. Han er også en eminent performer med en helt særlig forbindelse til sit publikum, og netop på scenen føler han sig allermest hjemme. Lasse Madsens første oneman show, Forelsket, fik hele fire hjerter i Politiken.

 • Del siden: