Den eneste Ene - The Musical - Vejle Musikteater

Den eneste Ene – The Musical

  • Den eneste Ene – The Musical
  • Dato 30. april - 3. maj 2026
  • Tid 19.30
  • Sted Vejle Musikteater
  • Priser 298 - 940 kr.
  • Genre Musical
  • Arrangør Vejle Musikteater

Glædeligt gensyn med Den eneste Ene

Susanne Biers film Den eneste Ene er stilsikkert gået fra succes på det hvide lærred til en tilsvarende succes som musical. I den fornyede genopsætning folder den romantiske komedie sig ud med al sin kærlige charme.

Premiere i Vejle Musikteater i foråret 2026

Kærlighedens køkken

Historien om den flinke køkkenmontør Niller og den svigtede skønhedsplejer Sus, der finder hinanden i en romantisk labyrint er simpelthen ikke til at stå for. Omkring de to hovedroller cirkulerer et farverigt galleri af spøjse kolleger og venner samt en lille adopteret pige, der alle har et vigtigt fællestræk: De leder efter kærligheden, men kan ikke rigtig finde den. Heldigvis har skæbnen sine helt egne veje, og som de synger i en af musicalens mange hits ”Don’t look for love – let it find you”.

Genopsætningen af Den eneste Ene – The Musical bliver med en ny veloplagt instruktion, flot scenografi og et stjernecast, der glæder sig til at danse og synge sig gennem den hjertevarme historie.

Så glæd jer til et gensyn med Den Eneste Ene!

Læs mere Om filmen

Susanne Biers film havde premiere i 1999 og blev en kæmpe succes hos både publikum og anmeldere. 843.320 biografgængere så filmen i løbet af premiereåret, hvor den blev den mest sete danske film. Filmfolket var også begejstret for Den eneste Ene, der vandt både en Robert og en Bodil som årets bedste film i 2000, og scorede flest nomineringer og priser ved begge prisuddelinger.

Filmens sange, skrevet af Jesper Winge Leisner, blev udgivet på CD og vandt i 2000 musikbranchens Grammy for bedste soundtrack. De skønne sange er selvfølgelig også med i musicalversionen af Den eneste Ene.

Ved en afstemning i 2014 blandt 1.006 danskere blev Den eneste Ene valgt som Danmarks bedste film blandt 15 nominerede. Som endnu et bevis på filmens brede popularitet, er flere af dens uforglemmelige replikker gledet ind i vores sproglige vendinger:  ”Meget mærkeligt firma” og ”Jamen, så fuck fuck da” for blot at nævne et par eksempler.

  • Del siden: