Streaming fra Vejle Musikteater - Vejle Musikteater

Streaming fra Vejle Musikteater

Se eller gense afholdte livestreams – helt gratis. God fornøjelse!

Støttekoncert for ukrainere på flugt

Den 20. marts 2022 afholdte Vejle Kommune støttekoncert for ukrainere på flugt i Vejle Musikteater. Se eller gense koncerten med optrædener fra Jørgen Olsen, fra Brødrene Olsen, Laurits Emanuel, fra Fyr og Flamme, Ronnie Atkins, forsanger i Pretty Maids og Gunilla.

Derudover optrådte den lokale pianist, Pojken Flensborg, Vejle Musik- og Kulturskoles ungdomskor og Kirkens Børnekor. Der var desuden indslag fra Klub Ukraina, Røde Kors, Unicef, den lokale kunstner, Ole Aakjær og borgmester i Vejle Kommune, Jens Ejner Christensen. Den populære DR-vært på P4 Trekanten, Jesper Nyborg, er vært på scenen til støttekoncerten.

Min Mindste Koncert

Glæd dig til at se “Min Mindste Koncert” – et musikalsk talkshow!
Kom med bag facaden hos kendte danske musikere – Mathilde Falch, Signe Svendsen, Jacob Dinesen, Kajsa Vala, Per vers m-fl.), når de spoler tiden tilbage for at tale om dengang, de var på vej frem. Få et helt unikt indblik i de tanker og drømme, der var på spil i tiden lige før det hele begyndte at lykkes. Desuden kan du også opleve et lokalt musikalsk talent, der kan spejle sig i historierne fra den etablerede kendte kunstner, samt opleve den spændende udveksling af erfaringer.