Velkommen til Vejle: Danmarks 3. største kongres- og konferenceby!

Moderne og multifunktionel sal, som velegnet til stormøde, konference, foredrag, koncerter/musicals, produktpræsentation, fest/julefrokost m.m.

Indretning & Udstyr
Den spektakulære og flotte Store Sal består af en kæmpe scene (som i sig selv er en stor sal). Derudover stort gulv og 2 store balkoner samt sidebalkoner. Her tilbydes også tidens mest moderne teknik m. lyd, lys og sceneeffekter samt mødeteknologi. Der er optimale akustik- og sceneforhold, samt udsyn til scenen fra alle pladser – både gulv og balkoner.

Multifunktionel sal
Store Sal er desuden en multifunktionel sal, som efter behov kan forvandles til en palette af opstillinger med unikke podie- og gulvmuligheder. Fx kan alle stole på gulvet overdækkes med et smart podiegulv, som åbner op for et helt unikt kæmpe rum med et utal af anvendelsesmuligheder.

Hospitality-område
I tilknytning til scenen i Store Sal er der også et fantastisk backstageområde (måske Danmarks største og bedst veludstyrede), med mange garderober inkl. private toilet- og badeforhold. Dertil stort fælles loungeområde med hyggelige sofaområder, langbord, billiard/bordfodbold, stor TV-fladskærm, bar, vaskeri, WI-FI m.m.

Forplejning
Vejle Musikteater sørger naturligvis også for forplejning efter ønske til dit arrangement. Når du lejer Store Sal, har du endvidere, alt efter øvrig kapacitet i huset, adgang til foyerområdet, til eksempelvis let forplejning eller networking.

Hotelværelse
Vi sørger også gerne for hotelværelse. Vejle Musikteater er nemlig praktisk bygget sammen med Scandic Jacob Gade Vejle, så der er altid kort afstand til dit hotelværelse.

Lad mig hjælpe dig

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så sørger jeg for en perfekt løsning til dig.

Louise Lygum Hartlev
Gæste- & floormanager (F&B)
loulh@vejle.dk
Tel. +45 7943 2037