Menukort Cafémenu 2025/2026

Bestil en lækker cafémenu og begynd dit besøg i musikteatret med en dejlig oplevelse

Mandag til fredag bestilling salget kl. 14.00 minimum to dage før arrangementet afholdes.
Lørdag til mandag stopper bestilling op til fire dage før arrangementet afholdes.

Bordgaranti: Ved bestilling sørger vi helt automatisk for at reservere et hyggeligt bord til dig i Café Unoden. Caféen åbner 2 timer før showstart. Men beregn gerne god tid til at nyde maden, så du har mere end en halv time før showstart til at nyde den. Så sikrer vi sammen den bedst mulige oplevelse 🙂

Der er indgang til Caféen fra Byparken – orienter efter skiltet med “Café Unoden”.

Vi glæder os til at tage imod dig!

Mandag til søndag

  • Kyllingsandwich med bacon og sprød salat i lækkert focacciabrød, smurt med karrycreme (175,-)
  • Røget laksesandwich med hjemmesyltede rødløg og sprød salat i lækker focacciabrød, smurt med urtecreme (175,-)
  • Vegetarsandwich med guacamole, veggie-kylling, syltede rødløg & spæde salater (175,-)
  • Cæsarsalat på sprød hjertesalat med stegt kyllingebryst, hertil revet parmesan, croutoner og cæsardressing, serveres med brød til (175,-)
  • Efterårsvegetar-salat med rødbede, æbler, valnødder, mozzarella & reduceret balsamico (175,-)
  • Røget laksesalat på en blanding af spæde salatblade med hjemmesyltede rødløg og krydderurtedressing (175,-)
  • Cafeens kolde stjerneskud; to pandestegte rødspættefileter, hertil marinerede rejer og koldrøget laks, serveres med brød til (265,-)
  • Let rejeanretning; marinerede rejer i syrlig urtemayonnaise samt sprøde urter, serveres med brød til (185,-)
  • Kold tapastallerken bestående af urtemarinerede rejer, soyasyltet tun, charcuteri, to unika oste, pesto og kompot hertil mandler, oliven og lækkert hjemmebagt brød (275,-)

Mandag til fredag to stk. smørrebrød (225,-)

  • Roastbeef med bearnaisemayonnaise, syltede perleløg og soltørret tomat
  • Æg og rejer med mayonnaise og cavi-art

Desserter mandag til søndag

  • Vanilje panna cotta med passionsfrugtsgele toppet med bær og knas (95,-)
  • Tre stykker Unika oste med kompot, syltede nødder og kiks (95,-)
  • NYHED: Fra 1. november til og med december kan du også nyde chefkokkens lækre juledessert, som er en Gateau Marcel (chokoladekage) (95,-)
Er I en større gruppe?

Ved grupper på min. 30 personer kan I kontakte vores Gæste- & Floormanager, Louise Lygum Hartlev, om muligheden for buffet. 
Mail: loulh@vejle.dk
Tel.: +45 7943 2037