Cafémenu

Alle bestillinger skal vi have modtaget senest kl. 14.00 dagen før forestillingen
Ved bestilling sørger vi automatisk for at reservere et bord i Café Unoden, som I har til rådighed i 2 timer før forestillingens start.
Vi glæder os til at tage imod jer!

Bestil Nem Spisning

Charcuteri Bræt
4 slags kødspecialiteter, sylt samt diverse olie/tapenade/pesto, mayonaise
Serveres med brød og smør
Kr. 149,-

Burger af dansk fritgående Angus kvæg
Med grønt, ost, bacon, burgerdressing. Serveret med Pommes frites og chili mayo
Kr. 162,-

Club sandwich
Kylling, bacon, salat og karrydressing
Kr. 115,-

Salat Nicoise
Salat, tun, oliven, æg, bønner, løg, tomat og Vinaigrette
Serveres med brød og smør
Kr. 119,-

Ovnbagt laks
Serveret med sauté af grøntsager, dagens kartoffel og sauce Hollandaise
Kr. 195,-

Vegetarret
Sæsonens vegetarret
Kr. 119,-

225 grams steak af filet af dansk fritgående Angus kvæg
Serveret med sæsonens grøntsager, dagens kartoffel og rødvinssauce
Kr. 239,-

Restaurantmenu

Alle bestillinger skal vi have modtaget senest kl. 14.00 dagen før forestillingen
Ved bestilling sørger vi automatisk for at reservere et bord i Restaurant Noden, som I har til rådighed i 2 timer før forestillingens start.
Vi glæder os til at tage imod jer!

Bestil Nem Spisning

2 retter kr. 245,-. Forret og hovedret.
3 retter kr. 295,-. Forret, hovedret og dessert

Menu forår/sommer 2019:
Forret: Bagt torsk
Jordskokkepure, jordskokke chips, æble, sprød bacon

Hovedret: Unghane en cocotte
Sauce på ristet skind, chips, kål samt persille

Dessert: Vanilje Panacotta
Stikkelsbær, lakrids, dehydreret chokolade

Menu efterår/vinter 2019:
Forret: Røget makrel
Tomat i flere afskygninger

Hovedret: Okse af dansk fritgående Angus
Svampe, løg, bearnaise med svampe, kartofler

Dessert: Islagkage
Med bagt nøddebund

Á la cartemenu

Du bestiller på jacobgade@scandichotels.com eller på tlf. 7670 0000
Ved bestilling sørger vi automatisk for at reservere et bord i Restaurant Noden, som I har til rådighed i 2 timer før forestillingens start.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Forretter

Svampeconsommé
Grøntsags-terrine af danske grøntsager og urter
Kr. 95,-

Færøsk røget laks
Fynsk rygeost og agurkegelé, lakserogn og fennikel
Kr. 95,-

Terrine af dansk angus
Syltet grønt fra danske marker og urtemayonnaise
Kr. 95,-

Hovedretter

Langtidsstegt lammeculotte
Jordskokkepuré, persilleolie, ristede hasselnødder, rødvinssauce og kål
Kr. 199,-

Stegt torsk fra Strandby
Forårsgrønt og beurre blanc
Kr. 199,-

Stegt quorn
Danske kartofler, hjemmebagt knækbrød og vegansk urtemayonnaise
Kr. 129,-

Stegt kyllingebryst
Danske kartofler, hjemmebagt knækbrød og vegansk urtemayonnaise
Kr. 198,-

Desserter

Mazarin
Variation af rabarber
Kr. 89,-

Cheesecake
Oreos og chokolademousse på toblerone
Kr. 89,-

Tærte
Ganache af hvid chokolade samt skovbær og lemon curd
Kr. 89,-

Kaffe med hjemmelavet sødt
Friskbrygget kaffe
Kr. 59,-