Store Sal

En af Danmarks flotteste sale. Velegnet til stormøde, konference, foredrag, koncerter/musicals, produktpræsentation, fest/julefrokost m.m.

Kapacitet og udstyr
Den spektakulære og flotte Store Sal hos Vejle Musikteater rummer op til 1.200 gæster på gulv og 2 balkoner samt sidebalkoner, alt efter opstilling.  Her tilbydes også moderne teknik, lyd, lys og sceneeffekter samt mødeteknologi. Der er optimale akustik- og sceneforhold, samt udsyn til scenen fra alle pladser – både gulv og balkoner.

Multifunktionel sal
Store Sal er desuden en multifunktionel sal, som efter behov kan forvandles til en palette af opstillinger med unikke podie- og gulvmuligheder. Fx kan alle stole på gulvet overdækkes med et smart podiegulv, som åbner op for et helt unikt stort rum med et utal af anvendelsesmuligheder.

I tilknytning til scenen i Store Sal er der også et fantastisk backstageområde med veludstyrede garderober med toilet- og badeforhold.

Forplejning
Vejle Musikteater sørger naturligvis også for forplejning efter ønske til dit arrangement. Når du lejer Store Sal, har du endvidere, alt efter øvrig kapacitet i huset, adgang til foyerområdet, til eksempelvis let forplejning eller networking.

Hotelværelse
Vi sørger også gerne for hotelværelse. Vejle Musikteater er nemlig praktisk bygget sammen med Scandic Jacob Gade Vejle, så der er altid kort afstand til dit hotelværelse.

Kontakt

Nicklas Ottosson Kanstrup
F&B chef (udvikling af events og konferencer)
lanka@vejle.dk
Tel. + 45 7943 2036